RO Study
👤
Cerycery70
Cerycery70
26-10-2016
Matematică
a fost răspuns
afla nr cu5236 mai mare decit 3502
Răspuns :
Izuu002
Izuu002
26-10-2016
3502+5236=8738
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
GBila
GBila
26-10-2016
5236+3502=8738, sper ca te`am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alex Și Daria Au Împreună 53,4 RON Știind Că Alex Are Cu 4,2 RON Mai Mult Decât Triplul Sumei Dariei Aflați Ce Suma Are Fiecare
Grădina Bunicului Are Forma Unui Dreptunghi. Lungimea Ci Este De 54 M Iar Latimea Este Cu8 M Mai Mică. Ce Lungime Are Gardul Care O Înconjoara? (Desenează Drept
Alcatuieste Enunțuri Cu Parnimele Utilizate Incorect In Enunțurile De La Exercițiul 2 Literală Iminent Urgent Propoziții Cu Aceste Două Cuvinte Literală Și Imin
Fie A, B, C Puncte Coliniare In Ordinea Dată Si AB=5 Cm, BC=70 Mm. Aflati Distanta Dintre Mijloacele Segmentelor AB Si BC. VA ROOOOG IMI TREBUIE CAT MAI REPEDE
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Cuvintele Din Poezia De Mai Sus. Apolodor ;iata-l; Al Treilea; Carte ;mare;citește
Desenati 2 Segmente MN Si PQ Astfel Încât Să Nu Aibă Puncte Comune ,iar Treptele MN Si PQ Sa Coincidă Va Rog Repede!!!!
Care Este Funcția Sintactică A Cuvântului O Arătare
La.o Fabrică De Jucării , Mingile Se Asamblează In Mod Egal In Cutii .stiind Ca In 120cutii Vb Sunt Cu 200mai Multe Decât In 70de Cutii,afla Cate Mingi Sunt In
Cățelul Bobo Consumă Zilnic 300 Ml De Lapte . Câți Ml De Lapte Cosumă Cățelul Bobo În 3 Zile
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor:Soare,gaz.