RO Study
👤
Turku
Turku
26-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Care sunt toate elem de prozodie?
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-10-2016
Elementele sunt :
vers , strofa , masura , ritm , accent , rima
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Unde Imi Dau Seama Ca Este Pronume Posesi
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Loc:O Sa-mi Petrec Vacanta La Bunici;Am Citit Piesa Pana La Actul Al Doilea;Am Fost Acolo.
Descompuneti In Factori[tex] (x+1)^{2}-9 [/tex] Si [tex]4(a+1)^{2}-9 [/tex] As Vrea Sa-mi Explicati Cum Se Rezolva !!!
Demonstrati Ca Printre 81 De Numere Naturale Ai Caror Divizori Primi Se Afla In Multimea {2,3,5} Exista 4 Al Caror Produs Este Puterea A Patra A Unui Numar Natu
O Compunere Descriptiva Despre Planetele Sistemului Solar Care Sa Conțină Si Numerale Ordinale!
Doi Prieteni Au Recoltat Inpreuna 248 Kilograme De Mere.Unuldintre Ei A Recoltat Cu 48 Kilograme Mai Mult Decat Celalalt. Cate Kilograme A Cules Fiecare?
Alcatuieste Un Text In Care Sa Folosesti Trei Perechi De Cuvinte Cu Inteles Opus
Propoziti Cu substativ Comun ,genul Feminin ,numarul Prular substative Comune ,genul Neutru ,numarul Singular substativ Propiu ,genul Masculin ,numarul Singular
Dispare Oare Energia Mecanica A Unei Pietre Cazute Pe Sol. Raspunsuri In Figiceste
Scrie O Constructie Pleonasticadin Secventa: Mai Inainte De A Incalecasi El Insusi,imparatul Chema Pe Fiicele Sale La Sine.le Grai Vorbe Blande Si Parintesti Si