RO Study
👤
Robyman02
Robyman02
26-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Cum se stabileste ritmul pt o poezie?
Răspuns :
NerfIreliaPls
NerfIreliaPls
26-10-2016
Desparte in silabe primele cateva versuri. Te gandesti pe care silaba pica accentul (prima sau a doua) ex: ma duc u-sor spre man-dra fa-ta. Pica mereu pe a doua silaba . Accent pe prima silaba--> ritm iambic . Accent pe prima silaba---> ritm trohaic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Raluca Depus La O Bancă În Urmă Cu Un An O Sumă De Dolari Cu Dobândă Anuală De 4% Acum Are 984.48 De Dolari Ce Suma A Depus? 2. Cosmina Împrumută De La O Banc
La Un Magazin Sau Adus Într O Zi 210 Cutii Cu Mazăre Iar În Alta Zi Cu 102 Mai Multe . Câte Cutii De Mazăre Sau Adus În Cele Două Zile Te Rog Sa Ma Ajuti
Transcrie, Din Ultima Strofă, Două Derivate Cu Sufixe Diminutivale.
Aflați Două Numere Naturale Cu Diferența 7 Și Câtul Împărțirii 3.Urgent!!
Cele Mai Mari 2 Râuri Din România, Descriere, Caracteristici
Realizați Cuvinte Cu Simbolurile Următoarelor Elemente Chimice: A) Sulf, Argint, Telur; B) Azot, Proctatiniu, Oxigen, Uraniu; C) Arsen, Cesiu; D) Lantan, Tantal
Ghiceşte Cine Sunt?a) . Am Două Cifre.• Dacă Mă Împarţi La 2, Rezultatul Va Fi Cuprins Între Oşi 10.. Dacă Mă Înmulţeşti Cu 3, Ultima Mea Cifră Va Fi 6.
Notam Cu O1 O2 O3 Și O4 Cele Patru Unghiuri Formate De Două Drepte Concurente În Punctul O Dacă Măsura O1 Și O2 Sunt Două Numere Impare Consecutive Aflați Măsur
Dacă Împart Un Număr La 4, Îl Adun Cu 72, Împart Rezultatul La 10,apoi Îl Înmultesc Cu 4, Ajung La 32. La Ce Număr M-am Gândit?Scrie Rezolvarea Sub Forma Unui S
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O ''compunere'' De 300 De Cuvinte ,in Engleza Daca Se Poate,cu Prezentul Perfect?