RO Study
👤
Mimi1341
Mimi1341
26-10-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu editură
Răspuns :
Cipriciprian110
Cipriciprian110
26-10-2016
Mie imi place editura Booklet.
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
EmaCupcake2
EmaCupcake2
26-10-2016
Editura Tritonic lanseaza o noua carte in aprilie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Cuvintele Campului Lexico-semantic Al Naturii ???? Si Ce Inseamna Lexico-semantic
Va Rog Sa I-mi Aratati Si Mie Cum Se Face O Impartire .Schema Exacta ,fiinca Ma Incurc La Schema
Folosind Sufixele Date Alcatuiti :substantive : -tor, -ar, -inta, -eala, -anta, ,- Atateverb:-a. -i ,, -ui,-iza,-ai,-ani.adejectiv :-iu,-escu,-os,-bil,-tor,-eta
A) Un Produs Costa 150 De Lei .El Se Scumpeste Cu 10%.Calculati Pretul Final Al Produsului.b) Un Produs Costa 200 De Lei . Se Scumpeste Cu 10% ,iar Dupa Un Timp
180 Sec = Cate Minute ?
In 2 Cutii Sint In Total 820 De Creioane . Daca Din Prima Cutie S-ar Lua 41 De Creioane Si S-ar Pune In A Doua Cutie, Atunci In Prima Cutie Ar Fi De 3 Ori Mai
Va Rog Sa Ma Ajutati stiind Ca x+y=64 x+2y=85 x=? y=?
ABCD Este Un Paralelogram, AC Intersectat Cu BD={O} Masura Unghiului AOD = 60° AC = 24cm BD =18 Cm Sa Se Afle A) Aria ABCD ; B)Aria∆BCD; C)Aria∆AOB
La Magazin, La Raionul De Incaltaminte, Muncitorul A Gasit O Pereche De Bocanci Pe Eticheta Carora Aparea Anuntul Alaturat: Bocanci De Piele BarbatiPret: Reduc
Cu Cat Este Divizibil Numarul 111111111111 Si Cu Cat Nu Este DivizibilCu Cat Este Divizibil Numarul 987654 Si Cu Cat Nu Este Divizibil.Determinarti Cel Mai Mic