RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-10-2016
Istorie
a fost răspuns
care e denumirea veche a egiptenilor
Răspuns :
Jojoke
Jojoke
25-10-2016
EVRILOR
SUMERIENILOR
INDIENILOR
CHIEZI
PERSI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvarea Cu Segmente A Fractiei 5 Supra 3
1.Explicati Afirmatia: "Scoarta Oceanica Se Formeaza Si Se Consuma Pernament.Precizati Cauzele Ce Determina Ridicarea Magmei Din Astenosfera Spre Suprafata ____
M Am Gandit La Un Numar, L Am Inmultit Cu 4,am Scazut Din Produsul Obtinut Catul Numerelor 32 Si 4, Am Impartit Diferenta La 4, Am Adunat 38, Am Impartit Suma L
In Triunghiul Dreptunghic ABC Masura Unghiului A Este 90 Grade ,AD Perpendicular Pe BC, D Apartine Laturi BC AC Este 12 Cm Calculati BD,AB,DC,AD
Sinonime Pentru Cuvintele: Harnici Unde,de Noroc I-s Umezi Ochii,cobza Tine Hangul,aduc Colb Marunt De Aur,vin In Urma Lui Un Lant,toti Cu Inime Usoare,toti Sag
1.Ce Parted De Vorbire Este Cuvantul 'i' In Ortogramele 'nu-i' Si 'ca-i'?2.O Propozitie Despre Crengutele Zarzului In Care Predicatul Sa Fie Exprimat Printr-un
Sfantul Apostol Pavel Ii Indeamna Pe Crestini In Legatura Cu Rugaciunea, Astfel:"Rugati-va Neincetat!".Cum Crezi Ca Poate Un Crestin ,in Societatea Contemporana
1.Miruna Are 14 Aniiar Sora Sa Este Cu 3 Ani Mai Mica.Afla Cati Ani Va Avea Sora Sa Cand Miruna Va Implini 29 De Ani.2.Vinul Dintr-un Butoi Se Goleste In 17stic
Am De Facut Un Dialog Intre 2 Pasari In Tarile Calde.
2a-1+ (a+1)supra 3= 6, A=?