RO Study
👤
Regend
Regend
25-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se produce transformarea unei furnici
Răspuns :
GreenIveTea
GreenIveTea
25-10-2016
O furnica mica mica
Dar infipta vasazica
Ieri, la pranz
Mi sa urcat
De pe visinul uncat
Pe picioare pentru caci
Mi lea luat drept niste craci
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Mai Mari Decât 700 Şi Mai Mici Decât 1000. B) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Cuprinse Intre 123 Şi 321.
7. Încercuiește Substanţele Ale Căror Mase Moleculare relative Sunt Egale: a) N₂; B) O₂; C) SO₂; D) C₂H4. Argumentează Prin Calcule.va Rog Repedee Dau Coroana
Scrie O Compunere De 80-100 Cuvinte In Care Sa Raspunzi La Intrebarea "Cine Sunt Eu Adolescentul?"
Includeți Cuvântul Colț In 3 Enunțurile Demonstrând Diferența Lui De Sens
Scrie O Compunere De 80-100 Cuvinte In Care Sa Raspunzi La Intrebarea "Cine Sunt Eu Adolescentul?"
Precizeaza Cazul Si Functia Sintatica Al Substantivelor Din Enuntul"Romanul Meu Va Fi Un Roman Cu Eroi Ciudati".
Scrie În Dreptul Fiecărui Enunț Litera A Dacă Enunțul Este Adevărat Sau Litera F Dacă Enunțul Este Fals 1 Rădăcină Nr 8la 100 Este 4la 100
10. X, Y, Z Sunt Măsurile A Trei Unghiuri În Jurul Unui Punct. Aflați X, Y Şi Z În Următoarele situaţii: a)x=y=z; b)x=y Şi Z=3y, c)y=z Şi X=2y, e) X Este Cu 40°
7. Încercuiește Substanţele Ale Căror Mase Moleculare relative Sunt Egale: a) N₂; B) O₂; C) SO₂; D) C₂H4. Argumentează Prin Calcule.va Rog Repedee Dau Coroana
In Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu