RO Study
👤
XSDIx
XSDIx
25-10-2016
Matematică
a fost răspuns
stie cine va patrtele perfecte de la 1 la 200?
Răspuns :
Vadim20031215
Vadim20031215
25-10-2016
0,1,4,9,16,25,36,49,64,81,100,121,144,169,196
sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.La Magazin S-au Adus N Kilograme De Citrice Din Care S-au Vandut 7 Supra 25 Lamai Si 0,45 Portocale . Stiind Ca Pretul De Vanzare Este Acelasi , Stabiliti Ca
Determinati Numerele Ab ( Cu Bara Deasupra ), Stiind Ca Ab Si Ba (cu Bara Deasupra ) Sunt Direct Proportionale Cu Doua Numere Naturale Consecutive.
Precizeaza Doua Trasaturi Ale Fabului , Indentificate In Textul Dat Un Brad Înalt, Semeț, Voinic,Privind Un Fir De Iarbă Mic,Zicea-ngâmfat: În Zece Ani Cât M-am
Alcatuieste campul Lexical Al Cuvantului Floare
Daca ABCD Este Trapez Isoscel,atunci(AC-2)-(BD-5)...ESTE EGAL CU..
Am Si Eu Nevoie De Un Comentariu La Poezia ,,Trebuiau Sa Poarte Un Nume ,, De Marin Sorescu ! :D ..si La Poezia ,,Transilvania ,, De Ioan Alexandru !
Dacă Adunăm Un Număr Pozitiv Cu Un Numar Negativ Obtinem Rezultat Poziti Sau Negativ ? Explicați Și Alcătuiți Exemple Care Să Vă Susțină Afirmațiile.
Se Considera F,g :(0,+∞)⇒R Date Prin F(x) = [tex] E^{x} [/tex] Si G(x) = [tex] \frac{1}{x} [/tex]a) Sa Se Calculeze Primitivele Functiei F+g
Determinati Numerele Naturale Abcd Cu Proprietatea Ca Impartind Numarul Abcd La Dcba Se Obtine Catul 2 Si Restul 74
Antonime, Ajutati-ma Va Rog Frumos