RO Study
👤
Antonicanica
Antonicanica
25-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna a intoarce pe dos
Răspuns :
Paunasmicut
Paunasmicut
25-10-2016
a intoarce cu susul in jos
Answer Link
Duduta4
Duduta4
25-10-2016
raspunsul meu este a bulversa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește Întrebările De Mai Jos Pune Întrebarea Și Cine Răspunde Ce Părere Ai Despre Acest Lucru Ce Artă Arta Scrisului Evident Ce Are Arată A Scrisului Cu Înălț
A) [ 1/3 + 1/3 : (1-1/3) ] : 3/2 b) 28/31 • [ 4-¹ + (2 1/2 - 7/4) : 7/8 ]
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog
4,2 : 3 -0,3 • { [ ( 20: X-4)• 0,2+5]-2,5:0,25}=0,5Vă Rog Frumos!!! Dau Coroană!!
1) A Parrot Can Speak, But It Can't Swim In The Sea. 2) A Cat Can Catch A Mouse, And It Can't Climb Trees. 3) A Rooster Can Get Up Very Early, But It Can't Give
Mus I O Furnică Poetǎ În Timp Ce Scriu Pe Tocul Meu Se Urcă O Furnică. Ştie Şi Ştiu Că N-are De Ce Să-i Fie Frică. Nici S-o Alung, Nici S-o Omor Nu-mi Stă În Fi
Adjective La Grade De Comparație Adecvate, Dar Fără Excese
În Trei Cupoane Sunt 62 M De Pânză. În Al Doilea Sunt Cu 12 Dam Mai Puțin Decât În Prim Şi De Două Ori Mai Mult Decât În Al Treilea. Câți Metri De Pânză Sunt În
Pe Verticală Cu 13. Jocul: „PROVERBE CU ANTONIME". Completează Spațiile Libere Antonimele Cuvintelor Evidențiate Și Veți Citi Pe Orizontala A-B: Ce Este Un Prov
URGEN!!!!Dau Coroana1. Lis Le Texte. Choisis La Bonne Réponse. (10 Points) A. La Tour Eiffel Mesure 324 Mètres... Antennes. Avec/ Sans B. En France, Il Y A Des