RO Study
👤
Carmenivanciu
Carmenivanciu
25-10-2016
Limba română
a fost răspuns
1. Scrieti despre cetate.
Răspuns :
Gugalici2
Gugalici2
25-10-2016
Cetatea este o constructie in care stau ,,regi,regine si imparati,imparatese".
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Ferma Sun 654 De Gaini, Iar Rate Cu 280 Mai Putine. Scrie Pe Linie O Intrebare Astfel Incit Problema Obtinuta Sa Se Rezolve Prin Doua Operatii
Puteți Va Rog Sa Mi Faceți Exercițiile 11, 14 Si 17, Cu Desen Si Explicație? DAU 50 DE PUNCTE. (defapt Aparent Ma Lasa Sa Dau Doar 25 Habar N Am De Ce, Dar Dac
Să Se Rezolve Ecuațiile(de Văzut Punctele A Și B De La Exercițiul E3)
Se Consideră Funcţiile F : R → R Şi G : R → R Definite Prin F(x)= [tex]x^{2} +2x+1[/tex] G(x) = [tex]x-2009[/tex] Să Se Demonstreze Că, Pentru Orice X∈ R F(g(x)
Într-o Clasă Sunt 30 De Elevi. Aflați Câți Băieți Și Câte Fete Sunt În Clasă, Știind Că Numărul Fetelor Este Cu 6 Mai Mare Decât Numărul Băieților.
Din Cantitatea De Mere Cu Care A Venit La Târg, Un Țăran Vinde Succesiv Un Sfertdin Cantitate, 3 Kg, A Treia Parte Din Ce I-a Mai Rămas, 4 Kg, Jumătate Din Ce
O Mica Povestire A Cărții,, Recreația Mare"Mulțumesc
Dan Și Cristina Au, Împreună, 120 De Lei. Dan Observă Că, Dacă Îi Dă Cristinei 10 Lei Din Suma Lui De Bani, Atunci Suma De Bani A Cristinei Este De Două Ori Mai
18. Am Ales Un Număr, L-am Înmulțit Cu 5, La Rezultat Am Adunat 42, Suma Obţinută Am împărțit-o La 7, Iar Din Cât Am Scăzut 2 Obținând 18.La Ce Număr M-am Gân
Va Rog Ex 5 Repede Am Nevoie De El