RO Study
👤
Iulian77
Iulian77
25-10-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonimul cuvântului vocabular
Răspuns :
NeaȚîgară
NeaȚîgară
25-10-2016
vorcabular=lexic
sper ca te.am ajutat ;)
Answer Link
CriticilorMei
CriticilorMei
25-10-2016
Vocabular - lexic, gramatică, cunostinte( daca te referi la cunostintele unei persoane in vorbire).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsul Dintre Un Numar De O Cifra Si Produsul Altor Doua Numere De Cate Doua Cifre Este 429 .aflati Cele Trei Numere.
Daca A,b,c Apartin Numerelor Si A + C = 252,iar B=4,aflati Produsul P=(2009 La Puterea A)totul La Puterea B X 2009 X (2009 La Puterea B)totul la Puterea C. Hel
Putetii Sa-mi Face Si Mie un Text Cu Titlul Calatorie Intr-un Vis . Trebuie Sa Folositii Si Numerale .va Rog Ajutati-ma !!!!!!!!!!!!pana La Ora 5.00
Cum Pot Rezolva Sistemul {2x+[y]=5.3 ;[x]+y=4.2 Unde [x] Reprezinta Partea Intreaga A Numarului Real X Si [y] Reprezinta Partea Intreaga A Numarului Real Y
Bursa Lunara A Unui Elev Este Mai Mica Decat450 Cu Tot Atatia Lei Ar Primi Peste 450 Lei,daca I Sar Dubla Suma . Care Este Bursa Elevului?
7 Supra 5 = a Supra 15Cat Este A?
Va Rog Cine Imi Poate Explica Aceste Probleme.1.Calculati Continutul Procentual Masic Al Sulfului In Pirita.2.Determinati Masa(g) De Fe Din 40 Kg Pirita Cu Un C
Suma A Doua Numere Naturale Este 100.catul Dintre Primul Numar Si Al Doilea Numar Este 2 Iar Restul Este 10?sa Se Afle Cele Doua Numere?
Aratati ca E(x)=[tex] \frac{ X^{2}-9 }{ X^{2}-4x+3 } [/tex]+[tex] \frac{x+2}{x+1} - \frac{ X^{2}+5x+2 }{ X^{2}-1} =1[/tex] , Pt Orice X∈R\{-1;1;3}
De Cine A Fost Inventat Alfabetul Chirilic??