RO Study
👤
And98
And98
06-03-2014
Limba română
a fost răspuns
Ilustrati omonimia cuvintelor : a dura ; om.
Răspuns :
Rokyyy
Rokyyy
06-03-2014
a dura =>1. a construi, a zidi, a face, a intemeia
2a. a tine un timp, a persista, a dainui
2b.(despre lucruri)a fi trainic
pe om nu-l stiu
scuze
sper ca te-am ajutat putin :3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Notează A (adevărat) Sau F (fals) În Dreptulfiecărei Afirmații:într-o Cană Încap 2 Dl Lapte.Un Om Bea Într-o Zi 10 1 Apă.într-o Lingură Încap 10 Ml De Sirop.
Un Teren În Formă De Triunghi Trebuie Împrejmuit Cu Un Gard De Sarma. Stiind Ca Laturile Terenului Au 19 M, 27 M Si 45 M Iar Un Metru De Sarma Costă 8 Lei Află
Copiați Fraza Dată.Numerotați Prepozițiile Și Indicațiile Pe Cele Independente.Formulați Întrebarea La Care Răspunde Propoziția Subordonată:Ochii Au Rămas Uscaț
6. Alcătuiește O Propozitie În Care Substantivul Nava Să Aibă Funcția Sintactică De Atribut.
Aduceți La Forma Cea Mai Simpla Expresia :
Sa Se Determine Mapartine Lui R Astfel Incat Solutiile X1si X2 Ale Ecuatiei Xpatrat-2x+6m-1=0sa Verifice Relatia X1-x2=x1x2
Mihaela A Folosit 12 Oua Pentru Prajituri 5 Pentru Cozonac S 3 La Drob Cate Oua A Fost Foa?7/21+1 5+ 3Taie Oudle Folosite De Mihaela La Prajitur, Cozonac Si Dro
Deseneaza Un Segment De 8 Cm. Reprezintă Pe Segment Fractiile : 1/8; 2/8; 1/4; 7/8.
Cine Poate Sa Imi Deseneze Apotema Intr-o Piramida Patrulatera Regulata ,va Rooog??
11-7 +8 =16-9-6=12-9+8=20 -7-5-