RO Study
👤
Razvan1041
Razvan1041
25-10-2016
Matematică
a fost răspuns
cum rezolv radical din 2209
Răspuns :
Davidrobu12
Davidrobu12
25-10-2016
raspunsul este 47 sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Deseneaza Un Patrat Cu Laturile De 4 Cm. Ce Unghiuri S-au Format?
Argumenteaza Ca Mafia Italiana A Constituit O Problema In Calea Dezvoltarii Democratice A Italiei. Ajutati Va Rog!!
Am Nevoie Sa Imi Traduceti Urmatorul Text Din Romana In Engleza: "Cand Eu Eram Mai Mica, Aveam O Prietena Pe Simina. Ea Era Mereu Alaturi De Mine,si La Bine
Alcatuiti Un Text Din 4-5 Enunturi In Care Sa Folosesti Cuvintele: N-ai, Nai, Ne-am, Intr-o, Ne-a, Sai, La, L-a, Sa, S-a. Ofer Coroana. Urgentttttttt!
Efectueaza Exercitiile Respectind Ordinea Operatiunilor Apoi Compara Rezultatelle 5+4impartit La 2 Plus 8 Impartit La 4+3 Ori 6 Impartit La 9 ;3ori8 Imparti
Calculează 35 Km -200m=?m
La Un Concorcus Sportiv Sau Sustinut 2 Probe Eliminatorii Dupa Prima Proba Au Fost Eliminati 1/3 Si 3 Persoane Din Totalul Participantilor Dupa A Doua Proba 1
VAROG AJUTATIMA EX 12 DAU COROANA SI 11 PUNCTE
1)Enumera Deosebirile Dintre Compozitia Picturala Si Cea Decorativa. 2)Defineste Notiunea De Stilizare .Explica Procedeul De Creare A Unei Forme Stilizate. Imi
Suma A Trei Numere Este 93. Primul Nr Este De 2 Ori Mai Mare Decât Al Treilea Iar Dacă Se Împarte Al Doilea La Al Treilea Se Obține Catul 4 Și Restul 2(as Vrea