RO Study
👤
Milicamilika
Milicamilika
06-03-2014
Limba română
a fost răspuns
opusul cuvantului interesat
Răspuns :
Anautza
Anautza
06-03-2014
interesat-neinteresat, nepasator,
Answer Link
Аноним
Аноним
06-03-2014
Opusul cuvantului
interesat
este neinteresant si
indiferent
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Puteți Explica Cum Se Rezolvă Pt Că Nu Am Înțeles Foarte Bine.
Gena Recesiva Se Manifesta In Fenotip: a) In Stare Homozigota b) In Stare Heterozigota c) In Ambele Situatii
Subliniază Din Următorul Șir De Cuvinte Doar Pe Cele Care Contin Diftongi:lui,obisnuia ,pisicii,mergeau,spuneau,radeau,aminteau,tarziu,placere,era.URGENT!!!!!
Analizati Substantivele Din Textul De Mai Jos Și Din Textul Colindului Din Ilustrație Indicând Și Funcția Lor Sintactică Exemplu:substantiv Comun/propriu Cazul
Pune In Relatie Termeni, Dupa Exemplu Oferit. Exemplu:Irina....colega.....ea. Bunica, Vecina, Excelenta Sa, Prietena, Doamna Doctir, Ea, Dumneaei, Presedi
Compunere Despre Unul Din Zeii : Ares Sau Hades
Sciate Intregii Din Fractiile 15 Supra 4 201 Supra 11 3457 Supra 97 7213 Supra 107 3297 Supra 431
Articulati Cu Articol Hotarat Si Cu Articol Nehotarat, La Singular Si La Plural, Cu Substantivul Musafiri
As Dori Si Eu O Compunere In Franceza Si Cu O Traducere Daca Se Poate, Cu Un Portret Despre Mine La Persoana A 3-a. Am Nevoie Pentru Ca Maine Am Franceza.Sa Aib
Indică Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate. Cântecul Este Al Nostru. Cuvantul Subliniat Este Nostru. Dansii Încă Nu L-a Cunoscut