RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-01-2014
Limba română
a fost răspuns
doresc si eu un cuv asemanator pt cuv; a iscodi
Răspuns :
BiancaIoana
BiancaIoana
09-01-2014
a spiona, a cerceta ....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati:a) In Cate Zerouri Se Termina Produsul Primelor 25 Numere Naturale Nenule? b)Care Este Cea Mai Mare Valoare Posibila A Sumei De Doua Numere Naturale Al
Buna Poate Cineva Sa-mi Explite Cum Se Analizeaza Predicatul Nominal
Determina Numarul De Moli De Reactant In Exces Dupa Ce 1,50 Moli De Aluminiu Reactioneaza Cu O Solutie Diluata De Acid Sulfuric Ce Contine 2 Moli.
Explica Folosirea Personificarii "nestatatorul Vant"
Rezolvati Exercitiile:1.Un Romb Cu Aria De 24 Cmp Si O Diagonal Cu Lungimea Egala Cu 6 Cm Are Perimetrul De:?2.O Carte Are 25 De Pagini. Un Elev Citeste In Prim
Tu Ce Crezi "cartea E Nesanatoasa"?Scrie Un Text Argumentativ In Care Sa-ti Exprimi Opinia.
Triunghiul ABC Este Dreptunghic In A ,BE-este Bisectoarea Unghiului ABC,E Apartine Lui AC,iar EF Perpendicular Pe BC.1)Demonstrati Ca FA Perpendicular Pe BE2)Da
Aflati Lungimile Laturilor Ab Si Bc Ale Parelelogramului Abcd Stiind Ca Ab Si Bc Sunt Direct Propotilonale Cu 4 Si 6 Iar Perimetrul Paralelogramului Este 1.8
Imnuri Nationale Celebre???
Hey!!!... Ajutati-ma Si Pe Mn Cu Ceva... Vreau Si Eu Trei Textulete Mici In Engleza Despre Ori Ce Da Sa Le Traduc Eu . :) ...va Rog Mult Ajutati-ma!!