RO Study
👤
Duduta4
Duduta4
25-10-2016
Limba română
a fost răspuns
polisemantismul verbului a lua
Răspuns :
Stefana99
Stefana99
25-10-2016
a lua
a lua note mari
a lua peste picior
a lua loc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Mă Ajută , Și Îmi Spune Răspunsul La Fiecare Întrebare Are Coroană Am Nevoie Urgent
Dați-mi Și Mie Varog Răspunsurile Va Rog
Cum Se Rezolva Problema? Maria A Citit O Carte De 341 Pagini Intr-o Săptămana (5 Zile Lucrătoare Si 2 Zile De Odihna). In Fiecare Dintre Zilele De Odihna Ea A
Cate Numere Întregi Negative Conține Mulțimea A={x Aparține Z /-6 Mai Mic Sau Egal X} ?
Sa Se Determine X Apartine Z Pentru Care Modul De 2x+1 Mai Mic Sau Egal Cu 3 va Rog ,am Nevoie Pana Maine
Analizati Morfologic Urmatoarele Complemente Circumstantiale De Scop : Cresc Trei Copii Si Pentru Cei Trei Fac Orice Sacrificiu. Pentru Tuns Si Vopsi
Doi Agenți A Și B, Vânzător Și Cumpărător, Se Înțeleg Asupra Unei Tranzacții De 12.000 Acțiuni. În Momentul Tranzacției Cursul (prețul) Unei Acțiuni Este De 7,5
Modul De Formare A Cuvintelor Subliniate: Prinsă Spumoasă
Ilinca Are 30 De Cărți Numărul Cărților De Povești Reprezintă 3 Pe 5 Din Numărul Total De Cărți Iar Restul Sunt Cărți De Poezii Câte Cărți De Poezii Are Ilinca
Se Considera Mulțimea A={-13,-2,8,0,11,-10} . Enumerați Elementele Următoarelor Mulțimi Și Precizați Cardinalul Acestora. Exercițiul 1) Va Rogggggg