RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-10-2016
Geografie
a fost răspuns
va rogg repede imi trebuie rapid
Răspuns :
Ccarmen1969
Ccarmen1969
25-10-2016
Tara noastra are un relief bogat format din multe ape curgatoare, ape statatoare dar si o vegetatie bogata. Toate aceste bogatii au dfeterminat populatia tarii sa aiba diverse ocupatii in functie de zona geografica unde locuiesc si muncesc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Propozitii In Care Substantivele: Toamna, Campie , Carte, Floare , Ioana Sa Fie Mai Intai Subiecte Apoi Atribute
Ajutatima Va Rog Imi Trebuie Zezumat Pe Momentele Subiectul Dar Ca Plan De Idei La Basmul Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur Va Rog
Un Patrat Are Perimetrul De 36 M.Afla Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Latimea Egala Cu Latura Patratului,iar Lungimea Cu 4 Mai Mare Decat Aceasta
Spuneti-mi Cine A Fost Robert Grant.Ma Refer La Textul ''Cand Bunicul Era Nepot'' De Aureliu Busuioc
O Compunere Cu Tema: O Intamplare Amuzanta La Un Concurs (matematica/romana, Care Vrei) De Minim 5 Randuri Si Maxim 10 ( Ca N-am Chef Sa Scriu Prea Mult XD) Mul
Descriere Despre Un Castel Fantastic In Ce Putin 15 Randuri
Într-o Urnă Sunt 5 Bile Albe Și 4 Negre. Se Extrag La Întâmplare 3 Bile. Să Se Afle Probabilitatea Ca Printre Bilele Extrase Să Fie Exact Una Neagră.
Spuneti-mi Cine A Fost Robert Grant.Ma Refer La Textul ''Cand Bunicul Era Nepot'' De Aureliu Busuioc
Aflați Aria Unui Patrat Dacă Laturile Sunt De 7 Cm Aflați Aria Unui Dreptunghi Dacă Laturile Sunt De 8 Si 4 Cm Pliz
Indentifică Un Subiect Multiplu