RO Study
👤
Denisa359
Denisa359
25-10-2016
Matematică
a fost răspuns
53-6738va rog dau coroana
Răspuns :
Aminima0002000
Aminima0002000
25-10-2016
Nu se poate ! daca era 6738-53 era bine
Answer Link
Datboio3o
Datboio3o
25-10-2016
Daca este 53-6739=-6685
Dar Daca este 6739-53=6686
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Modalitatea/procedeul De Legare A Secvențelor Narative În Fragmentul Citat.Vă Rog E Urgent!! :(
Cu Proiect Axa Evenimentelor Istorice Din Antichi- Tate. Clasa Se Împarte În Grupuri A Câte 6-8 Elevi. Fiecare Grup Va Prezenta Un Poster Cu Axa Evenimentelor
Care Îmi Raspunde Și Mie La Aceste Întrebări? Va Rog Mult! Am Nevoie De Ajutor!! Pana Mâine Îmi Trebuie Dau Coroana!!!
Text Reflexiv Cu Titlul "a-ţi Împlini Destinul Este Singura Obligaţie Personală"
Demonstrati {-x}=1-{x}, Oricare Ar Fi X Apartine Lui R-Z
Ajutorrr Rapid Dau Coroana!!!! 6. O Rază De Lumină Trece Din Apă În Aer.Unghiul De Incidență Este Egal Cu 30°. Determinați: A) Unghiul De Refracție, Dacă Indece
Redactează Un Text De Minim 150 De Cuvinte În Care Să Argumentezi Dacă Muzica Este Sau Nu Importantă În Viața Omului Raportându Te Atât De Informațiile Din Frag
Completează Tabelul De Mai Jos Precizând Natura Sunetului U Din Cuvintele Extrase De La Exercițiul 1
Scrie Ecuațiile Următoarelor Reacții Chimice: A. Hidrogen + Cloracid Clorhidric B. Azot + Hidrogen → Amoniac C. Carbon + Oxigen → Dioxid De Carbon D. Aluminiu +
Cine Este Acestarepede Va Rog