RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-10-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonime:cumplita,calatoare,vazduh
Răspuns :
Kristinademeter
Kristinademeter
25-10-2016
Groaznica, turista, cer
Answer Link
Viogeoionut
Viogeoionut
25-10-2016
Cumplita -groaznica ; călătoare - migratoare ; văzduh -cer .,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie ABCD Un Trapez Dreptunghic Cu ABllCD Cu M ( Unghiului A) = 90° . Stiind Ca M(unghiului C ) =4 X M(unghiului B) , Determinati Masurile Unghiurilor Trapezului
2.Acordati Verbul Dintre Paranteze Cu Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima Subiectul Din Urmatoarele Enunturi : Fiecare Dintre Prietenii Mei Isi (a Iubi) Fami
Afla Suma Numerelor 129 Si 7
Stabiliți Tonalitatea Și Armura Fiecărei Piese: Scumpă Țară Românească Drum Bun Concertul Pentru Pian Și Orchestra În Mi Minor Madrigal Ardealul Mulțumesc Antic
(√5-2)totul La A2-a+4(√5-1)
Am Nevoie De Cate Doua Opere In Care Sa Fie Monologul,dialogul, Naratiunea ,nararea.
Rima Pt Mari Si Rima Pt Văi ! Repede Am Nevoie Pana Mâine Sa Termin Poezia!!!!!!!!!! Dau Coronita ! Poiezia Este Despre Toamna Sa Se Potrivească Ceea Ce Scrieri
1.Care Este Limita Geografica Dintre Europa Si Asia ? 2.Enumerati Cate 3 Fluvii: a) Nordice b) Sudice c) Estice Va Rog Ajutor !! Dau Test !! :(
Care Este Valoarea Morfologica A Cuvantului : Deasupra In Structura: A Pus Cartea Deasupra. (Si Asi Dori Su Un Exemplu De Propozitie In Care Valoarea Lui :deasu
Aflati Perimetrul Paralelogramului Daca O Latime 10 Cm Iar O Lungime Este 18 Cm ?