RO Study
👤
Pandap
Pandap
24-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Plz exercitiul 4 ,urgentttt plzzz !!!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
25-10-2016
Rezolvarea se află în poză.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent Am De Rezolvat Doua Probleme, Ve Rog, Dau Coroana Celui Care Le Rezolva Corect Pe Ambele 1) La Dreapta Unui Numar Natural S-a Scris Cifra 0. S-a Obtinut
2. Departe De Orice Sursa De Lumina Artificiala De Unde Poate Proveni Lumina Care Ne Permite Sa Vedem Uneori Noaptea.
Cine Imi Rezolva Si Mie Va Rog Frumos 1+1 Pe Sase =?
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Sa Folosesti Pronume Posesive In Cazuri Diferite .
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Modul De Formare A Lacurilor Fluviale, Cu Exemple De Lacuri Fluviale! Multumesc!
Ma Gandesc La Un Nr. Din El Scad 63 Si Obtin Un Nr Mai Mic Cu 5 Decat 13. La Ce Nr M-am Gandit?
Ce Inseamna: Mr.macaroni Is A Singer.he Sleep In The Morning.he Gets Up At 10:30 And Has Breakfast.in The Afternoon He Sings.he Sings Loudly.at 5;30 He G
Precizează Valoarea Morfologică Cazul Si Functia Sinctactica A Cuvintelor Subliniate ,,, Își Ce-l Și
Care Este Semnificatia Citatului "Omul Nu Este Făcut Ca Să Fie Înfrânt. Pe Om Poţi Să-l Distrugi, Dar Nu Poţi Să-l Înfrângi."?
Bunica A Cumpărat 1,75 Kg Roșii, 3,5 Kg Cartofi Și 3 Kg Mere. Știind Că 1 Kg De Roșii Costă 2,5 Lei, 1 Kg De Cartofi 1,3 Lei Și 1 Kg Mere 3,50, Aflaţi Ce Rest