RO Study
👤
Daria6897
Daria6897
24-10-2016
Istorie
a fost răspuns
Care este obiectul Sfintei Aliante ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-10-2016
- OBIECTIVUL Sfiintei Aliante era se a inabusi orice miscare de reforma sau revolutionara din Europa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determină Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre.care Este Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre Diferite ?
Buna , Imi Puteti Spune Daca Am Am Facut Bine? Secventele Care Contureaza Dimensiunea Spatiala Sunt: "Nita Se Plimba Singur Prin Curte Cu O Carte In Mana" ; "
Indica Sinonime Pentru Urmatoarele Locutiuni Si Expresii: A Avea De Gand A-i Parea Rau A-si Atinge Scopul A Forta Mana Cuiva Plin De Sine Sfarsit De Saptamana
Ciorăpel A Pescuit De Pe Vaporul Piraților Stavrizi, Govizi Și Hamsii, In Total 238 Pești . Știind Ca 114 Nu Sunt Hamsii Iar 223 Nu Sunt Stavrizi, Afla Numărul
Citate Din Cartea ,,care-i Faza Cu Cititul" Editura Arthur ! Mulțumesc!!
Efectueaza 16,5+31,23+9
Toata Pagina Va Rog Mult!!
Care Este Numarul Al Carui Predecesor Este Cel Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Egale Cu Cifra Zecilor 4?
Va Rog Ajutati Ma La Problema:Perimetrul Unei Grădini In Forma De Pătrat Este Cu 15 M Mai Mare Decat Latura Acestuia.Cati M Are Latura?Dar Perimetrul?
In Triunghiul ABC Media Aritmetica A Masurilor Unghiurilor <B Si <C Este 45*,iar Lungimea Medianei [AM] Este Egală Cu 3 Cm.a)Determinați Măsura Unghiului