RO Study
👤
Trandafiriu
Trandafiriu
24-10-2016
Matematică
a fost răspuns
dau coroana urgent!! rezolvarea urgent
Răspuns :
Rotarumiroslav
Rotarumiroslav
25-10-2016
din desem am vaut ca AM=AD=MD astfel toate unghiurile sunt de 60°
deoarece avem un triunghi echilateral
ps:ieri nu am putu rezolva cer scuze(
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
21. La O Lucrare De Control S-au Înregistrat Următoarele Note: 4 De 10, 5 De 9, 6 De8, 7 De 7,5 De 6, 4 De 5, 3 De 4 Şi 2 De 3. Între Ce Numere Naturale Consecu
Explică,în 50_80 De Cuvinte,relația Dintre A Doua Ilustratie Și Textul Dat.Textul Se Numește Teoria Cromatică A Culorilor Iar Ilustrația Este Asta.
Vă Rog Mult, Dau Coroana, Tot Ce Trebe, Dar Vă Rog Rezolvati Asta Pls, E Foarte Important Și Urgent , Va Rog Frumos!,!
Mă Ajuți La Tema Te Rog Frumos
In Tabelul Următor Sunt Trecute Vârstele Copiilor Care Participă La Cursul DeinotAliDoraJulia Eva Ruxi Tamara Didi Dan Ani ElizaAvaIl 15.12121314131218121212INC
Exercitiile 1 Și 2, Urgent, Dau Coroana
TESTUL 5SCRIS21. Iți Place Foarte Mult Să Cânți. De Crăciun Ai Participat La Spectacolul De Colinde Pregătit De Clasa Ta.Scrie, Pe Spațiul De Mai Jos, O Invitaț
Aflați Fiecare Număr A Cu 7 Mai Mare Decât 721 B Cu 7 Mai Mic Decât 27 Sute 21 C De 7 Ori Mai Mic Decât 721
Răspuns:in5. In Urmă Cu 5 Zile, Căţeluşul Lui Mate A Împlinit O Săptămâ-nă. Formulează O Întrebare Şi Rezolva Problema.$iIntrebarea:Rezolvare:Răspuns:
Cine Ma Poate Ajuta URGENT!!! Judetul Olt