RO Study
👤
Esteraeu
Esteraeu
24-10-2016
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna o prepozitie.
Răspuns :
Ilinca323
Ilinca323
24-10-2016
prepozitia este prechea de litere care unneste o fraza
eu imi iubesc parintii(prima propozitie) DAR imi iubesc si prietenii(a doua propozitie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creaza O Propozitie Cu Cuvintele Date Daca,vreti,voiu,voi Ma, Nu, Va,voi,pe,daca,iubti,va,pre,iubesc,si Vgoiu,nu,voi,ma,eu,vreau. Va Rog Mult
Dupa Cuvintul Obligatie Punem Punct Dupa Drepturi Doua Puncte Va Rog Explicati
Maria Are 26 Mere Raul Are Cu 12 Mere Mai Mult Decit Maria .cite Mere Are Raul In Total
Un Reportaj Cu Tema:O Zi Din Viata Scolii!
Transcrie Propoziţiile Din Fraza Următoare Şi Precizează Felul Lor:Mi Se Facea Citind, Singurătatea Pe Care Mi-o Pregatisem,izolandu-ma În Compania Cărţii, Se F
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Cu 10 Intrebari Din Povestile Lui Ion Creanga.Intrebarile Pot Fi Luate Din Fiecare Poveste A Scriitorului.Repedeee
Doi Muncitori Au Primit Pentru O Lucrare O Suma De 2800 Lei.Cat I-a Revenit Fiecaruia,daca Suma Primita De Primul Muncitor Constituie 75% Din Suma Celui De Al D
Transcrie Propoziţiile Din Fraza Următoare Şi Precizează Felul Lor:Mi Se Facea Citind, Singurătatea Pe Care Mi-o Pregatisem,izolandu-ma În Compania Cărţii, Se F
Газовик În Limba Română!!! VĂ Rog Muuuult!!!
Transforma: 136 Min =....h....min , 70 120 Min= ...h....min , 7893 S = ....h....min.....s , 15 051s = ....h....min......sec