RO Study
👤
Teacaiulian
Teacaiulian
10-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie urgent de 2 fraze
Răspuns :
Sameruca
Sameruca
10-11-2014
Cred ca afara tuna de 2 ore.
Copilul si-a terminat temele, iar acum se joaca.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Formulează In Baza Textului Un Dialog Alcatuit Din 4 Replicivarog Repede Dau Coroana
3. Precizează Ce Fel De Verb Este A Fi În Enunturile De Mai Jos. Cristian Îşi Dorea Să Fi Câştigat Concursul. Liliana Era În Clasă Când Am Plecat. Părinţii Mei
Precizati Cifra Sutelot Cifra Miilor Numarul Sutelot Continute In Numar Numarul Zecilor Continute In Numar 7236, 51243 967820,1234567
38 Put The Verbs In Brackets Into The Correct Tense. (have) A Kate Teale 1)... Has Decided... (decide) To Open Her Own Restaurant. Yesterday, She 2)..... Meetin
Urgeeent,rezumat La Povestea Mitica Din Momente Si Schite De I.L.Caragiale
Rezulatului Calcului 1,5:2
Vă Rog, Poate Cineva Să Îmi Spun Ce Înseamnă Analiza Verbului Clasa A 4-a? Cât De Rapid!
(0,5p) 9. În Trapezul ABCD, AB || CD, AB= 20 Cm, CD = 10 Cm, AC = 15 Cm. Dacă AC NBD={0}, Atunci Lungimea Segmentului [AO] Este Egală Cu:
Într Un Depozit Se Află Cantitatea De 5472 L De Ulei Distribuită În Mod Egal În Patru Vase Din Primul Vas Arată Cantitate De Trei Ori Mai Mare Decât Cea Rămasă
4. Ecizeaza: Cen Personajele Textul Un Alt Titlu Potrivi Înlocuiește Următ Titlu Textului: Autorul Textului: