RO Study
👤
AleRoata
AleRoata
24-10-2016
Istorie
a fost răspuns
Care este istoria steagului român?
Răspuns :
AlexyaVica
AlexyaVica
24-10-2016
albastru vine de la apele Romaniei
galben vine de la spicele de grâu
roșu de la sangele celor ce au murit în lupta.
În rest nu știu cum aparut stegul roman.Stiu decat semnificatia culorilor.Sper sa te ajute si ceea ce am scris eu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comparati 2²¹ Si 3¹⁴.
Dintr-o Bara Metalica De Diametrul De 12cm Se Realizeaza O Piesa Patratica.Aflati Lungimea Laturii Patratului Ce Cantitate De Material S-a Pierdut?
Buna! Asi Dori Niste Exemple De Verbe La Persoana I Si La Persoana II ... Mersi! :*
Numerele A,b,c Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2,6,7.Aflati Numerele Dacă : a)a+b+c=135 b)3a+2b+5c=106
COMPARA NEAUA CU MARMURA. SPUNE ASEMANARILE SI DEOSEBIRILE DINTRE ZAPADA SI MARMURA. MZ
Determinat Nr. Nat. De Doua Cifre Care Impartite La 6 Dau Restul 4 Si Impartite La 8 Dau Restul 6. Please Help Me!
Propozitia Somnul Intarzie Dezvolto In Aceasta Schema Propozitia subiect+atribut+predicat Verbal+ Complement
Calculati:A)[(4x5x25^200)x(2^100x8x5^3)]:(4^50x625^4x10) B)2x3+2x[(3x5^2-2^3x3^2:3^2+4x11):4^0] Dau Funda,x Inseamna Semnul Inmultirii
Dintr-o Bara Metalica De Diametrul De 12cm Se Realizeaza O Piesa Patratica.Aflati Lungimea Laturii Patratului Ce Cantitate De Material S-a Pierdut?
Prin Policondensarea In Mediu Acid A Fenolului Cu Formaldehida Se Obtine O Rasina De Tip Novolac Cu Masa Molara Medie 1048 . Considerand Ca , Datorita Excesului