RO Study
👤
Timboiraluca1
Timboiraluca1
24-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculează (a:4)+(a:2)=72
Răspuns :
Denispanait
Denispanait
24-10-2016
a:4+a:2=72, amplificam a:2 cu 2 si da:
a:4+2a:4=72
3a:4=72, inmultim cu 4
3a=288, impartim la 3
a=96
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Spațiile De Pe Frunze Cu Cuvintele Cuvinte Potrivite
5. Atunci Când Iris Intră Într-un Conflict Cu Nina, Pe Care O Împinge Fiindcă Simte Că-i Încalcă Spațiul Personal, Mama Sa Îi Atrage Atenţia:,,Dar Nu Se Poate S
12. Transformă Verbele De Mai Jos În Substantive. Se Înfăţişează ⚫ Povǎțuiește ⚫ Sfătuiește • Vorbește • A Se Înnora ⚫ A Observa • A Striga Striga ⚫ A Informa
Buna Ziua! Am Facut O Comanda Dar Adresa De Livrare Este Gresita Cu Toate Ca Eu Am Pus Adresa Noua Se Duce La Adresa Veche.Adresa Noua Este Strada , Numarul 23
2. Carmen Cântăreşte 53,5 Kg, Iar Anca Cu 5,75 Kg Mai Puțin. Cât Cântăresc Împreună Cele Două Fete? Poza Va Rog
Formează Adjective Provenite De La Următoarele Verbe Și Integrează Le În Enunțuri :a Povesti, A Curăța, A Învăța. Model: A Scrie -> Scris/scrisă/scriși/scris
La O Zi De Naștere S Au Folosit 70 Baloane Numărul Baloanelor Verzi Este Cu 12 Mai Mic Decât Al D Cu 14 Mai Mare Decât Al Celor Albe Cate Baloane Roșii S Au Fol
Vă Rog Frumos Să-mi Rezolvați Acest Text.(partea 3).
Vlad A Reprezentat Prin Următorul Desen Distanțele Dintre Orașul Său A Cel Al Bunicilor B Și Cel Al Prietenului Său; C Ce Distanță Este Între Orașul Lui Vlad Și
Exersǎm, Ne Antrenăm, Ne Dezvoltăm 1. Stabiliți Varianta Corectă De Răspuns. Numai Un Răspuns Este Corect. 23 A) Scoţând Întregii Din Fracţia Se Obține: 5 5 1 3