RO Study
👤
Eu5678
Eu5678
24-10-2016
Istorie
a fost răspuns
comparati pacea din 89 cu cea din anul 102
Răspuns :
CBradatan
CBradatan
25-10-2016
Pacea din 89 este favorabila dacilor :Decebal se declara client al Romei, primește bani, meșteri, arhitecți, instructori militari.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Masa De Tirosina Care Reactioneaza Cu 300 G Solutie De Hidroxid De Sodiu De 40%? M Tirosina= 181
2130:3 Una Sub Alta Plsss
Descompune Numărul 75 Sub Forma Unui Exerciţiu Care Cuprinde:a) O Inmulţire Şi O Adunare;b) O Impărţire Şi O Scădere;c) O Suma De Doua Produse. Va Rog Repede Co
Buna! Nu Inteleg Deloc Constructiile Pasive, Reflexive Si Active. Poate Sa Imi Explice Cineva? (sunt Clasa A 7-a)
Am Nevoie De Ajutor.Va Rog.Realizati Un Afis Avand Ca Subiect Domnia Lui Carol |, Realizari Si Însemnatate, Folosind Surse Si Informatii Diverse.
Arată Care Este Atributivă Și Explică De Ce. Dau Coroană
. Citeşte Textul.Odată, Unîmpărat Îşi Întrebă Fetele Cât De Mult Il Iubesc. Fata Cea Mare Zise Căîl Iubeşte Ca Mierea, Iar Cea Mijlocie, Ca Zahărul. Împăratul S
Va Rooogg,rapid!!:)))
Unde E Greşit Scriem F (fals) Şi Corectam!In Camera Sa Era Totul În Ordine..- De Ce Sa Îmbolnăvit Bunica Sa ?.• A Sa Pisicuţă Nu S-a Repezit La Mâncare.
Calculați Masele Molare Ale Următoarelor Substanțe: -carbon Acid De Sodiu NaHCO2 -acid Fosforic H3PO4-acid Fosforos H3PO3-vitrol H2SO4 -carbon De Calciu CaCo4-a