RO Study
👤
Meri23
Meri23
24-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Sinonimul cuvintelor "
cea din urma"
Răspuns :
Costy55
Costy55
24-10-2016
Cea de apoi cea de la final
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihai Se Afla In Vacanta La Bunici . El Isi Ajuta Bunicul Sa Hraneasca Pasarile De Curte . Bunicul Ii Spune : -am In Orada 30 De Pasari . Nnumarul Gainilor Rep
Cerinţa Se Citește Un Număr Natural N Și O Cifră C. Determinați Numărul Obținut Prin Eliminarea Tuturor Aparițiilor Cifrei C Din Numărul N. Date De Intrare Prog
Conjugarea Verbului (reflexiv?) A Se Dezvolta (și Nu A Dezvolta!)
Pentru A Merge La Prater O Familie Aproximeaza Bugetul Astfel: Abonamente De O Zi=130 Euro(90 Euro Copii Sub 14 Ani);abonament 4 Ore=90 Euro (70 Euro - Copii Su
Compuneti Cate O Propozietie Cu Urmatoarele Cuvinte:abordabil,calificabil,databil,descifrabil,memorabil Varog Mult De Tot Am Nevoie De Ajutor
A=9×7-22×4-5×10b=98-(7×7+3×7+5×3)c=(13+7×4)-39
Va Rog Mult!Conjugați-mi Verbul "a Avea" La Toate Timpurile Si Modurile Existente! Eu Am Un Exemplu,dar Fara Modul Infinitiv,supin,gerunziu Și Participiu,va Rog
Scoati Factori √18-4√50+5√8
Va Rog Mult!Conjugați-mi Verbul "a Avea" La Toate Timpurile Si Modurile Existente! Eu Am Un Exemplu,dar Fara Modul Infinitiv,supin,gerunziu Și Participiu,va Rog
Un Corp Cu Masa M=0.5 Kg Se Deplasează Pe Un Plan Orizontal Cu Frecarea , Sub Actiunea Unei Forțe De Fracțiune De Valoarea F=3N,orientată Orizontal. Corpul Se D