RO Study
👤
Galeapinzari
Galeapinzari
10-11-2014
Limba română
a fost răspuns
o intrebare cu cuvintul normal
Răspuns :
Andreeamyhaela
Andreeamyhaela
10-11-2014
Este normal sa câștige competiția aceasta?
Answer Link
Mariaada77
Mariaada77
10-11-2014
Cuvantul*
A cersi nu mi-se pare normal..
sper sa fie bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propoziti Cu Cuvintele ;piciorusele ,frunzisoara ,ochisorii, Mititel
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Compunere Narativa Cu Antiteze...sau Macar Dati.mi Idei....URGEENT Dau 20 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Raspuns....
Recunoasteti Si Subliniati Verbele. a. Noi Scrim Temele. andrei Deseneaza O Racheta. azor Latra La Fereastra. bunicul Este In Gra
Vreau Si Eu O Poezie Despre COPILARIE! Va Rog Frumos,e Urgent. Multumesc!
Va Rog O Poezie Inventata De Voi De 8 Martie Care Sa Contina Urmatoarele Cuvinte: Martisor, Vestitor,calator(in Orice Ordine Se Poate).Va Rog !!
Determinati Functia Liniara Determinata De Punctele A(2,8) B(-1,-7) URGENT Va Rog Din Suflet.e Bine Venita Orice Indicatie
Utilizand Seria Activitatii Chimice Ale Metalelor Precizeaza Reactiile Posibile Si Scrie Ecuatiile Respective : a)Cu+AgNO3 b)Cu+AlCl3 c)Cu+HgCl2 d)Cu+ZnSO4
SCRIETI URMATORII 3 TERMENI PENTRU FIECARE DIN SIRURILE DE MAI JOS IDENTIFICAND REGULA DE FORMARE A TERMENILOR FIECARUI SIR:0,4;1,0;1,8;2,8;...;...;...
Va Rog Ajutatii!!! Propozitii Cu Cuvintele:a Acepta,intimplator,candela,manastire,pieptar,margaritar,urzica,imperiu,gangane,stea.
La O Ferma Sunt Necesare Zilnic Cate72 Kg. De Furaje. Stiind Ca Vacile Primesc Cate 6 Kg. ,iar Viteii Cate 3 Kg.,afla Cate Animale Sunt La Ferma?