RO Study
👤
Bizo
Bizo
23-10-2016
Studii sociale
a fost răspuns
proverbe si zicatori despre semafor
Răspuns :
AndreeaRosca2003
AndreeaRosca2003
23-10-2016
Nu vreau să mă mut într-un oraş în care singurul avantaj din punct de vedere cultural este să pot trece pe roşu la semafor.(
Alvy Singer)
Sper sa te fi ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Poveste De Dragoste Din 10-12 propozitii .Va Rog Ajutatima , Am Nevoie Pînă Marți , Urgeent !!
In 3 Fructiere Sunt 53 De Mere. Daca In Primele 2 Sunt 33 De Mere, Iar In Ultimele 2 Sunt 38 De Mere, Cate Mere Sunt In Fiecare Fructiera ?
Ce Exprima Semnul De Exclamare In Enuntul: ,,Sari Conita !varsa Spirtul!s-aprinde!
Imi Trebuie Substantive Care Nu Se Pot Compara. (ex:viu Si Mort) Nu Poti Zice Ca 'este Mai Mort' Sau Ca "este Mai Viu". In Afara De Acestea. intelegeti Ce Vreau
O Scurta Naratiune In Care Sa Prezinti O Intamplare Intr-o Librarie De 80-150 De Cuvinte
Importanta Ideilor In Lumea Contemporana
Cum argumentez Ca Un Text Este Unul Informativ?
10% Din 450+13% Din 2500-75% Din 24
O Prisma Dreapta ABCA'B'C' Are Ca Baze Triunghiurile Echilaterale ABC Si A'B'C' .stiind Ca AB=AA'=4 Cm ,suma Lungimilor Muchiilor Este De ......m
Fie Numerele Naturale Nenule A,b Astfel Incat 7 X [ A,b ] = 3a² + B² , Unde [ A,b ] Este C.m.m.m.c. Al Numerelor A Si B . Determinati Numerele Naturale A,b.