RO Study
👤
Llinicamica
Llinicamica
23-10-2016
Matematică
a fost răspuns
cat este 25 la putere 4:5la puterea 8
Răspuns :
Loredanarosior
Loredanarosior
23-10-2016
25 la puterea a 4-a=25*25*25*25=390625
5 la puterea 8=5*5*5*5*5*5*5*5=390625
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Suma Primilor Trei Termeni Daca: B1=1/2 D2=1/8
6. Alcătuiește Un Enunt Interogativ În Care Substantivul „oameni" Să Aibă Funcția Sintactică De Atribut Substantival Genitival Și Un Enunț Asertiv În Care Pronu
4. Notează Câte Două Sinonime Potrivite Contextului Pentru Cuvintele Propuse, Formând Serii Sinonimice: Spui, Țară, Iar, Zdrobiți.
Va Rog Ajutati-ma! Am Test Maine Si Sigur Vom Primi Aceasta Problema, Si Nu Am Nicio Idee Cum Sa O Fac :( Daca Poate Cineva Sa Mi-o Rezolve Pas Cu Pas Si Cu Ex
Subiectul Opere Literare Fata Babei Și Fata Moșneagului Dau Coroana Pls
Estimează Consecințele Influenței Unor Factori De Mediu (temperaturi Înalte, Iradiere, Alcool, Acetonă Etc.) Asupra Structurii Proteinelor Din Organism: (real
1. Dacă Apreciezi Că Afirmația Este Adevărată, Încercuieşte Litera A. Dacă Tu 6 P. Crezi Că Afirmaţia Este Falsă, Încercuiește Litera F. A. Tema Este Aspectul G
3. Aflați Două Numere, Ştiind Că Suma Dintre Triplul Primului Număr Şi Al Doilea Este 319, Iar Suma Dintre Primul Număr Şi Jumătate Din Al Doilea Număr Este 121
Cu Căt Este Mai Mare Produsul Nr. 98 Și 48 Față De Produsul Nr. 767 Și 7? Vă Rog E Urgent! Și Da Că Sunteți Drăguți Puteți Rezolva Și Aceasta?La Un Depozit S-au
Care Sunt Toate Timpurile Ale Verbului + Un Exemplu