RO Study
👤
Maya1982
Maya1982
22-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Aflati-l pe x:
\frac{-11}{5}x + \frac{6}{7}=0
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-10-2016
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Trapez Isoscel ABCD ,( AB Paralel CD) AB Baza Mica Si CD Baza Mare,AD=AB=BC Si M(<c)=60 Grade .Linia Mijlocie A Trapezului Este Egala Cu 15 Cm. Calculati
148 De Copii De La Mai Multe Scoli Dintr-o Localitate Pleaca In Tabara.in Primele Doua Autocare Sunt 100,iar In Al Doilea Si Al Treilea Sunt 97 De Copii.Cate Lo
Fie O Cutie De Carton Cu Capac, In Forma De Prisma Dreapta ABCDEFGH Xu Baza ABCD Patrat, AB=20 Cm Si AE=10 Cm. Punctul O Este Mijlocul Segmentului EG Si Punctul
Am Nevoie De Versuri Despre " Frate Si Sora " . Gen:" Cand E Frate Langa Frate Se Da Lumea Laoparte " Sau " Cand E Sora Langa Sora , Moare O Dusmanca Pe Ora "
Un Trapez Isoscel ABCD ,( AB Paralel CD) AB Baza Mica Si CD Baza Mare,AD=AB=BC Si M(<c)=60 Grade .Linia Mijlocie A Trapezului Este Egala Cu 15 Cm. Calculati
Fie Multimea: A= 2,-7,-3/11,18,52/3,-91/13, 44/9,0. Determinati Multimile:a)A ∩ Z b)A ∩ Nc)A ∩ Q d)A ∪ Q e)A/Nf)A/Z g)A/QAm Facut Dar Ma Verific Cu Voi :*
Arata Ca Daca5|(x+2y) Atunci 5 | (4x+3y)
Cum Spun In Engleza :Si-avem Totii Mii De Vise.....
Rombul ABCD Are Diagonalele de 6 Cm Si ,respectiv , 8cm . Aria Rombului ABCD Este Egala Cu ... Cm ?
Buna.La Examen La Subiectul Al II-lea La Ex 2..am Scris La Punctul B) Decat Aria Totala..dar Nu Si Procentul Acela Care Cu Rezultatul 1760..ce Punctaj Primesc O