RO Study
👤
Evie2005
Evie2005
22-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculati: a)7^2-8^0 b)2^6-6^2
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-10-2016
[tex]a) 7^2-8^0=49-1=\bold{\bold{\bold{48}}}\\ b)2^6-6^2=64-36=\bold{\bold{\bold{28}}}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru 7kg De Banane Si 2 Kg Portoclae S-au Platit 66 Lei Iar Pentru 5kg De Banane Si 3 Kg De Portocale Sau Platit 55 Lei. Aflati Car Costa Cate Un Kg Din Fiec
Ce Nume I Se Potrivi Iepurașului După Ce Tabletă A Devenit Singura Lui Prietena Notează Câteva Nume Amuzante
Cine Imi Poate Spune În Engleza Părerea Sa Daca E Bine Să Trăiești Sau Nu. Va Rog Luați În Serios Aceasta Întrebare, Am Nevoie De Ea La Psiholog
A)estimați Pe Baza Rezultatelor Cel Mai Des Obținute Media Clasei B) Comparați Valoarea Estimării Cu Media Setului De Date Prezentat În Tabel C) Alcătuiți O Dia
Bunica Doreşte Să-şi Împrejmuiască Grădina În Formă De Pătrat Cu Trei Rânduri De Sârmă. Pe Jumătate Din Grădină A Plantat Porumb, Pe Un Sfert A Plantat Fasole
Alcătuiți Un Text Argumentativ De 150 De Cuvinte În Care Sa Va Exprimați Opinia Cu Privire La Beneficiile Comunicări?Urgentttt
2. Aduceţi Argumente Care Să Susțină Adevărul Următoarelor Enunţuri: A. Lefter Nu Manifestă Respect Față De Soţia Sa, Lefter Nu Îşi Controlează Emoțiile. Soția
Rezumat Primil Razboi Mondial Un Nou Tip De Razboi
Pls E Urgent Cat Mai Repede Posibil
Am Nevoie De Ajutor!!