RO Study
👤
Mama56
Mama56
22-10-2016
Istorie
a fost răspuns
O propozitie cu cuvintul indo-euro
Răspuns :
Viorica657
Viorica657
22-10-2016
limbile indo-europene
sunt, o familie de
limbi
vorbite ca
limbi materne
de
aproximativ jumatate din populatia planetei.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considrra 2varfuri A(3,5)b(1,7)ale Paralelogramului Abcd...sa Se Determine Celelalte 2varfuri
5 Copii Mananca 5 Inghetate In 5 Minute . Cati Copii Vor Manca 30 De Inghetate In 15 Minute?
Buna Ziua. Imi Trebuie o Poezie Despre Gretel Din Povestea Hansel Si Gretel
La Hidrogenarea Fenolului In Prezenta De Ni, Se Obtine Ciclohexanol Si Ciclohexanona , Conform Reactiilor : C6H5OH + 3H2 -> C6 H11 OH
Imi Poate Spune Si Mie Cineva Definitiile Timpurilor Verbelor Si Daca Se Poate Si Exemplu , Va Rog !!!!!!
Odata ,Setila Abaut Tot Vinul Din 4damingene Si 3 Butoiase Pline,in Total 180L.Intr-un Butoias Era Tot Atata Vin Cat In 2damingene.Cat Vin Era An Fiecare Vas?
Copilul Crestea Si Era Istet Si Indraznet. Il Trimisera Pe La Scoli Si El Invata Intr-o Luna Cat Invatau Altii Intr-un An. Imparatul Era Mandru Ca O Sa Aiba Un
Determinati F : R ⇒R , Fx = Ax+b Si Punctele A ( -1; 5), B ( 0;4)a. Determinati F Stiind Ca A, B Apartin Graficul Functiei b.Calcluati Lungimea Segmentului AB
Explica In 5 Randuri Semnificatia Versurilor : ,,Ceahlaul...Un Urias Cu Fruntea-n Soare , / De Paza Tarii Noastre Pus."Versurile Sunt Luate Din Poezia Vara De G
Solutia Ecuatiei: 2x-7=5 Deci X=?