RO Study
👤
CatalinTennis
CatalinTennis
22-10-2016
Fizică
a fost răspuns
Exercițiu 16 va rog mult
Răspuns :
Ahahaha
Ahahaha
22-10-2016
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ajutor Repede Dau Coroana A-B-C DOAR AM NEVOIE
Realizează Un Afiș Folosind Etichetele De Mai Jos Adaugă Afiș În Portofoliului! Spectacolul Verii Ora 19 Invitați 12 Iunie 2024 Casa De Cultură Trupa De Dans M
5. In Figura 5, Punctul M Este Mijlocul Segmentului BC, MN LAB, MP 1 AC (N = AB, P&AC)
Completează, În Caiet, Tabelul Cu Figurile De Stil Identificate În Text. Epitete Comparații Personificări
Precizați Tipul Subordonatelor Introduse Prin Unde" A. Nu Știu Unde A Ajuns Lonel. B. Mă Gândesc Unde A Ajuns Lonel. C. Locul Unde M-am Născut E De Neuitat. D.
3 Ce Sentimente Încercăm Pentru Furnică? Dar Pentru Bietul Greieras? dispreţ stimǎ admiraţie simpatie compătimire bucurie milǎ respect durere
4. Ordonati Cronologic: a. Lupta De La Posada b. „descălecatul" Lui Negru Vodă c. Leustachiu d. Roman I e. Dobrotici
Explica Greseala Pe Care O Face VrajitorulEste Basm Cult Autor Este SeherezadaTitlu:Aladin? (nu Sunt Sigura Pentru Ca Nu Spune)Clasa A V-a
5.Entoure Les Fournitures Scolaires De Nicolas Et De Camille. Vă Rog Repede!!
Calculează Perimetrele Triunghiurilor De Mai Jos: A) B) 3 Cm 3 Cm C 2 Cm Goob Sid 5 Cm 3 Cm B D 40 Mm Nolhugel H 8 M Cm Gulsday 900 Cn 70 Dm