RO Study
👤
Bety37
Bety37
22-10-2016
Limba română
a fost răspuns
care este sinonimul cuvântului politicos?
Răspuns :
Misbeatris
Misbeatris
22-10-2016
Amabil, binevoitor, indatoritor, manierat, civilizat, bine-crescut.
Answer Link
Qwert23
Qwert23
22-10-2016
politicos=cuviincios,binecrescut,curtenitor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Numarul N= 2² + 2³ + 2^4+....+ 2^2016 Este Divizibil Cu 31.
Suma Dintre Un Numar Natural Si Jumatatea Sa Si Dublul Sau Este 140.aflati Numarul
Traduceti-mi Si Mie Fraza Aceasta "Pentru Orice Francez, Ziua De 14 Iulie Are O Semnificaţie Deosebită, Cu O Puternică Încărcătură Emoţională. Fiind Vorba Despr
Traduceti-mi Si Mie Fraza Aceasta "Pentru Orice Francez, Ziua De 14 Iulie Are O Semnificaţie Deosebită, Cu O Puternică Încărcătură Emoţională. Fiind Vorba Despr
Valoare Morfologica "mai","fostele" ....ce A Mai Ramas..... ......fostele Cai Ferate......
1) Un Acvariu De Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=4 Dm, L=20 Cm Si H=0,3 M. Se Toarna Apa In Acvariu Pana La Jumatatea Inaltimii. Cati Lit
Exemplu De Substantiv La Cazul Dativ
Acele Unui Ceasornic Indica Ora 9.Ora Determinata De Simetricul Varfului Acului Orar Fata De Dreapta Determinata De Orele 12 Si 6 Este...Va Rog Nu-mi Raportati
Media Geometrica A Numerelor 3 La Puterea X Si 9 La Puterea Y Este 9 . Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Sunt Invers Proportionale Cu 1; 0,(3) ; 0,5 .Aflati Aceste Masuri