RO Study
👤
Ioanazenaida
Ioanazenaida
22-10-2016
Matematică
a fost răspuns
cat face modul 2x-1>0?
Răspuns :
Adelutza
Adelutza
22-10-2016
l am rezolvat asa sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A 15 Numere Este 20. Aflati Suma Lor!27 PUNCTE!
Xoy = Xy+2x+2y+2 O Lege De Compozitie 1. Rezolvati In R Ecuatia Xoxox=6 2. Determinati A,b Apartin Lui R Stiind Ca Aob =4 ( O ===> Reprezinta ''compus'')
RREEPPEEDDEE!!!!!! EX 4 2
Când Ati Făcut Investigații Într Un Mediu Acvatic Ati Observat, Desigur, Și Fenomenul De Eutrofizare. Explicati Cum Devrsarea Apelor Uzate Într Un Lac Poate Duc
Transformati In Unitatea De Masura Indicata: A)15,28 Dm La Puterea 2 În Cm La Puterea 2 B)8,2 Dam La Puterea 2 În Dm La Puterea 2 C)700000 Cm La Piterea 2 În Da
Scrie O Compunere (12-15 Randuri)în Care Sa Povestești Despre O Situație În Care Cineva A Dovedit Empatie Sau Tu. Vă Rog Multdau Coroană
Vă Rog Ajutați-mă ! Este Urgent !
Curtea Unei Școli Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 160 M Iar Lățimea Egală Cu Jumătate Din Lungime Află Lungimea Gardului Care Împrejmuiește Curtea Dacă
Deformarea Unui Resort Sub Acțiunea Unei Forțe De 0,9 Newton Care Acționează De A Lungul Acestuia Este 4,5 M M Știind Că Lungimea Inițială A Resortului Este De
Vă Rog, Dau Coroană !!! O Compunere Cu Titlul "E Primăvară În Sufletul Meu" În Care Să Folosiți Cel Puțin 10 Adjective.