RO Study
👤
Mh152452
Mh152452
22-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cer sa fie intr-o propozite substantiv
Răspuns :
Russelle
Russelle
22-10-2016
Cerul este de un albastru deschis
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună. Am Și Eu Nevoie De Ajutor. Îmi Trebuie O Compunere De 10-15 Rânduri In Care Să-mi Exprim Opinia Cu Privire La Un Spectacol Cu Delfini. Mă Puteți Ajuta?
Preţul Unui Telefon Se Scumpeşte Cu 10%. După O Perioadă De Timp Noul Preţ Al Telefonului Suferă O ieftinire Cu 10% Ajungând Să Coste 396 Lei. Aflaţi Preţul Ini
O Grădină În Formă De Dreptunghi Este Înconjurată Cu Un Gard. Lățimea Grădinii Este De 184 M , Iar Lungimea Este Cu 16 M Mai Mare . Ce Lungime Are Gardul?
Definiti Termenii:consul,tribun Al Plebei,aritocratie Senatoriala,cavaleri,populari,optimati,triumvirat,razboi Civil,principat.
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Va Rog .... Compune O Problema Dupa Expresia Matematica (axb)+a=
Ochi Zarea Masurind,sinonimu Cuvintului Zare In Acest Contecxt.
Pentru o Carte Si un Caiet,Andrei plateste 60 Lei. Dupa O Saptamana cartea Se ieftineste Cu 10%,iar Pretul caietului Creste Cu 10%,astfel Ca Pentru Amandoua Se
Un Dreptunghi Are Lungimea De 24 Cm Si Latimea De 6 Cm. a)Calculati Perimetrul Si Aria Dreptunghiului. b)Calculati Perimetrul Patratului Cu Aceeasi Arie Ca Drep
Solutia Reala A Ecuatiei 4x=6 Intregi 1supra24.... Cum Se Rezolva? As Vrea Un Raspuns Urgent. Multumec
Aflati A Si B Nr Reale A.i. F:R-->R,f(x)=ax+b Verifica Relatia 3f(x)+2f(1-x)=2x+9