RO Study
👤
Mamali
Mamali
10-11-2014
Matematică
a fost răspuns
toate numerele naturale
Răspuns :
Alex25gina
Alex25gina
10-11-2014
De la 1 la un infinit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
I- Sau -i Pronume Personale Ce Ca Si Ce Functie Sintactica Au?
Sumaa Douanumere Este 49.catuldintre Ele Este6aflati Cat Este fiecare Numardiferenta A Doua Numere 72. Al doilea Numar Este De9 Ori Mai Mic Decat Primul cat Set
Mihai, Radu,si Cosmin Au Parcyurs Cu Bicicleta In Total 418 Km.daca Mihai A Parcurs De Doua Ori Mai Mult Decat Cosmin,iar Radu Cu 2km Mai Putin Decat Un Sfert D
Decupeaza Din Hartie Un Patrat Cu Latura De 10 Cm.Taie De-a Lungul Unei Laturi O Fasie Cu Latimea De 3 Cm.Ce Figura Geometrica A-ti Obtinut?Calculeaza Perimetre
Rezolvati Ecuatia 0,(1x)+0,(3x)+...+0,(9x)=xkki Toate Cubara Deasupra va Rog Sa Mi Se Explice
Rescrie O Secventa De Text In Care Se Fixeaza Timpul Actiunii Si Una Care situeaza Actiunea In Spatiu'' .Eu Nu Prea Am Inteles Cu Timpurile
În Propiziția : "Mi-a Arătat Câte Două Soluții De Rezolvare A Problemelor De Geometrie." Care Este Valoare Morfologică A Numeralului Distributiv "câte Două" ?
Intr-un Vas incap 40 Hectolitri De Apa,iar In Altul Cu 20 Hectolitri Mai Mult.Cati Hectolitri De Apa Trebuie Sa Turnam In Cele Doua Vase Pentru A Se Umple,stii
Alcatuieste Un Scurt Text Cu Grupurile De Sunete Ea,ia,ie,oa,ua,ua
Daca A+b=25 Si C =10 calculati A Ori C +b ori C