RO Study
👤
Ale2002gaby
Ale2002gaby
10-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Familia lexicala "prieten"
Răspuns :
Dariagabrielah
Dariagabrielah
10-11-2014
prietenesc,prieteneste,prietenos,a se imprieteni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede!!!!Va Dau Coroana!!!
După O Scumpire Urmata De O Reducere De 20%, Un Obiect Care Costa La Început 130 Lei Are Preţul 110.24 Lei. Procentul Majorării A Fost De ....%
Înlocuiește Substantivele Subliniate Cu Altele Cu Sens Asemănător Codrul Copacilorcălători Cărare Feciori Flăcău
Va Rog Frumos Ajutați Ma Si Pe Mine Îs Praf Nu Știu Engleza N Am Idee Ce Sa Fac!!! As Aprecia Enorm Ajutorul Vostru!!!!! Va Mulțumesc Frumoss
Pentru Fiecare Dintre Cazuri, Scrieți Mulțimea Divizorilor Comuni Ai Numerelor: a 20 Și 45; b 18 Și 24; c 60 Şi 84; d 72 Şi 96. Puteți Va Rog Sa Îmi Scrieți Cum
Rezolvati Urmatoarele Ecuatii In Multimea Indicata :a. 7x=14, X Apartine Nb. 3x=5+(-1 La Puterea 2), X Ap Zc. 2x+4x=15,x Ap Qd. 6x-3x=12, X Ap Qe. 2x+5=2 La Put
Magnus La Un Număr La Înmulțit Cu 4 Am Scăzut Din Produsul Obținut Câtul Numerelor 36 Și 6 Am Împărțit Diferența La 4 Am Adunat 38 Am Împărțit Sumă La 3 Și Am O
Regele Leu Le-a Lăsat Un Mesaj Veverițelor Poți Să-l Citești Scriel Corect. Un Ăv Arpopițai Ed Șcuăc !
Gaseste Cateva Materii Prime Si Cateva Materii Prelucrate Folosite In Bucatarie.
Daca Pe Un Suc Are 500 De G De Zahar Pe Un Kg, Cate Grame De Zahar Are Pe 100 De Grame ?