RO Study
👤
Monoco
Monoco
21-10-2016
Franceza
a fost răspuns
e urgent va rooog! help
Răspuns :
Ivonaivonne
Ivonaivonne
21-10-2016
Buna seara doamna! Sunteti bine? (Un fel de ce faceti)
Buna seara domnisoara! Da, sunt, mersi! Dar tu?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Sensul Expreisiilor: Tabîrcind Un Coscogeaminte Pietroi! Dau Coroana Si 5 Stele
Elevii Unei Clase Au Desenat In Curtea Școlii Mai Multe Cercuri . Dacă Se Aseara Câte 3 Elevi In Cerc Rămân 8 Elevi In Afara Cercurilor , Iar Dacă Se Asaza Câte
Intr-un Trapez, Inaltimea Este Egala Cu Media Aritmetica A Bazelor. Daca Aria Tralezului Este Egala Cu 64 Cm Patrati, Atunci Inaltimea Este Egala Cu:
Jocul Cuvintelora) Scrie Cuvinte Cu Sens Opus Pentru Cele Care Urmează.curiosipoliticosagitatneastâmpăratadevărathi Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Pentru Cuvi
Demonstrați Că Simetricele Ortocentrului Unui Triungħi Față De Mijloacele Laturilor Triunghiului Seaflă Pe Cercul Circumscris TriunghiuluiVa Rog Nu Stiu Sa O Fa
Încercuiește Numărul Care Nu Are Diferența Cifrelor Egală Cu 3: 85 74 96 30 31 52 63
Va Rog Repede! Exercițiul Poate Fi Efectuat Si Pe Un Caiet! Dau Coruana! Decat Ex 3
Se Consideră Mulţimea A ={1,2,3,4,5,6}. Să Se Determine Probabilitatea Ca, Alegând O Pereche (a,b) Din Produsul Cartezian A× A, Să Avem Egalitatea A + B = 6 .Np
Vă Rog Ajutați Mă Dați Un Răspuns Rapid Trebuie Să Predau Temă
Imi Puteti Spune Va Rog Rezolvarea Acestui Ex?