RO Study
👤
TheonTeo
TheonTeo
21-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Radical(4-3x)la puterea a 2 =24
Răspuns :
Christian02
Christian02
21-10-2016
4-3x=24
- 3x = 20
x = -20/3 = -6.2/3 =(daca vrei) -6,(6)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suspendand De Un Resort Un Corp Cu M1=2kg Acesta Se Alungeste Cu Delta L 1=2cm Ce Masa Are Un Corp Care Alungeste Resortul De Care Sta Suspendat Cu Delta L 2=4,
Fie ABC Un Triunghi Isoscel De Baza [BC] Care Are Semiperimetru Egal Cu 14,5 Cm Daca Bc= 9 Cm Atungi Lungimea Laturi [AB] Este Va Rog Ajutatimaaaa
Află Trei Numere, Știind Că Produsul Primelor Două Este 150, Produsul Dintre Ultimele Două Este 135, Iar Suma Dintre Primul Și Al Treilea Număr Este 19.
Suma A 3 Nr Este 418 Primul Nr Este Dublu La Al Treilea Al Doilea E De Doua Ori Mai Mare Decat Sfertul La Primul
O Florareasa Are De Vanzare 5 Buchete A Cate 7 Garoafe Si Alte 57 Garoafe. Stiind Ca A Vandut In Total 64 De Garoafe,afla Cu Cate Garoafe A Ramas.
Caracteristici Despre/din Zona Rece VA ROOG FRUMOS SA IMI SCRIETI AM NEVOIE DE ASTA URGENT SI INCA NU AM GASIT NIMIC
Aratati Ca Numarul C= 6²⁰¹³ - 3²⁰¹² Este Divizibil Cu 5.
Ajutorr! Cum Iti Dai Seama De Care Morala Este In Fabula? (implicita Sau Explicita)
Alcatuiti O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Scrieti Ce Ati Vrea Sa Faceti In Vacanta De Vara Ca Sa Fie Perfecta
Antonimul Cuvantului Sfasietor