RO Study
👤
Cristian80
Cristian80
20-10-2016
Limba română
a fost răspuns
ce fel de opera este harap alb?
Răspuns :
SuicidalAngelBitches
SuicidalAngelBitches
20-10-2016
Harap Alb este un basm cult.
Answer Link
Taniaostafi
Taniaostafi
20-10-2016
Harap Alb este un basm cult.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ioana Are 203 Baloane, Roşii, Galbene Și Albastre. Din Păcate, Se Sparg 15 Baloane Roșii, 8 Baloane Galbene Și 11 Baloane Albastre. Știind Că După Ce S-au Spart
Va Implor Ajutați-mă Urgent Ca Nu Știu Germana Și Mâine Am Teza Va Implor Ajutați-mă Urgent
Care Este Perimetrul Unui Teren În Formă De Pătrat, Alcătuit Din Patru Parceleidentice, În Formă De Pătrat, Fiecare Cu Perimetrul De 32 M?
Vă Rog Să-mi Spuneți Ce Parte De Vorbire Este ”de Foc” În Propoziția: ” ”Zâna A Sosit Cu O Caleașcă De Foc” ?Substantiv Sau Adjectiv? Mulțumesc!
6. Au Legătură Cu Sportul Şi Sănătatea: Fotbal Lenevie Cipsuri Curaj Îndrăzneala Depăşi
4)Calculează Masele Molare Ale Substanţelor: A) Carbonat Acid De Calciu; B) Iodură De Magneziu; C) Fosfat De Sodiu.
Compară: 17 Kg 34 Dag 9hg 1619 170 Hg 340 Dg 49 T 900 G 161 Kg 509 80 Cg 80 Mg
Eminescu - Luceafarul) Nelinişte I Se Furişă În Suflet. Spre Asfințit, În Fundul Pădurii, Clipeau Încă Fire 1) „Niciodată Lizuca Nu Văzuse Luna Aşa De Aproape Ş
3. Cuvântul Subliniat În Secvența Incepe Să-şi Scoată Cerceii Din Urechi" Este Folosit Cu Senspropriu Secundar În Enuntul:a. A Reuşit Să Bage Ața În Urechea Acu
Un Corp Cade De La Înălțimea H=20m. Neglijând Frecarile Si Considerând Accelerația Gravitațională G= 10N/kg.Determinați Viteza Cu Care Corpul Loveste Pământul.