RO Study
👤
Le12
Le12
20-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Ajutați-mă cu exercițiul nr. 1
Răspuns :
Rodikuta85
Rodikuta85
20-10-2016
Bunica mea are o gospodarie mare .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asociaza Fiecarui Numar Din Partea Stanga ,descrierea Corespunzatoare Din Partea Dreapta
Scrieți Formula De Structură Moleculară, Simplificată Și Desfășurată Pentru Alchina Ce Are 7 Atomi De Carbon Și Prezentați Câte Un Izomer Pentru Fiecare Tip De
2. Transformă În Povestire Dialogul Dintre Doru Și Cei Doi Băieți, Apoi Cel Dintre Doru Și Săniuță. Transformă
6. Corectează Dezacordurile Adjectiv - Substantiv Determinat: A) Părerea Elevilor Cei Mai Buni Este Intotdeauna Luată În Seamă. B) Publicarea Poeziei Scrisă De
Stie Cineva Si Ma Poate Ajuta?
Într Un Lac Sunt 3000 Rățuște Albe Negre Cu 3433 Mai Mulți Iar Galbene Restul Câte Rățuște Sunt Într Un Lac Rezolvă În Două Moduri
Stabilește Coeficienții Stoechiometrici Pentru Următoarele Ecuații Chimice:Identifica Tipul Fiecărei Reacții Și Clasifica Substanțele Intalnite.
La Evaluarea Națională Nu Știu Să Prezint În Minimum 30 De Cuvinte Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte O Secvență Relevantă Di
3x²-7x-2+8x-5x²-5=.... Rezolvare Completă Va Rogggg!!!!!! Dau Coroana!!
Buna! As Dori Sa Ma Ajutați La Matematica Cu Aceste Ex: 2/3=4/6 Demonstrați Ca Aceasta Fractie Este Adevarata!Multumesc! Btw:dau 45 De Puncte