RO Study
👤
Furculita1
Furculita1
20-10-2016
Engleza
a fost răspuns
Mini compunere 10 randuri despre o calatorie
Răspuns :
Cosminkool
Cosminkool
20-10-2016
Într-o zi ieu cu prieteni mei si clasa am mers intr-o excursie foarte frumoasa.Dar un coleg a aruncat gunoaie pe jos si doamna la certat si mai continui tu ca numai am timp pa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratatica (3^45+5×3^44-3^43) Divizibil Cu 23
Completează Enunțurile De Mai Jos Cu O Structură Sau Un Vers Din Poeziile Citate:1) O Imagine Care Se Adresează Auzului Este.........2)Patru Cuvinte Din Campul
1) Daca Ab +ac =20 Si B+c=5, Calculeaza A^3 (b+c) 2) Daca A^2 - Ab + Ac = -15 Si A=5 Calculeaza (b-c) ^2
Ai De Realizat Un Proiect Cu Titlul Apa In Natura Si Treabuie Sa Mergi In Biblioteca Pentru A Cere O Carte Potrivita Temei. Scrie Un Dialog Intre Tine Tine Si B
Realizează O Compunere Cu Titlul’Prietena Mea , Toamna ‘ Utilizând Cuvintele : Poloiește, Trist, Săgeată, Palat .
Va Rog Ajutor ! Multumesc Si 5 Stele Anticipat !! <3
Alcatuieste Un Text Argumentativ Despre Importanta Respectului De Sine Ca Virtute Umana
URGENT!!! Dau Coroana! Analizeaza In Tabel Pronumele Personale Din Textele Urmatoare (primul Care L-am Facut Nu Stiu Forma) :
10 Predicate Verbale Și 10 Nominale Dintr-un Text
Va Rog O Fisa De Lectura A Unei Lectii. Model : Titlul Lecturii: Numele Si Prenumele Autorului: Personajele Lecturii: Locul Desfasurarii Actiunii: Timpul Desfas