RO Study
👤
Lauraee
Lauraee
20-10-2016
Engleza
a fost răspuns
Ajutooor
Repede
nu stiu
Răspuns :
MihaelaD8
MihaelaD8
20-10-2016
Am pus cuvintele care mi s-au părut a avea sens. Totuși, să nu te superi pe mine dacă am greșit vreo două.
Baftă :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Cel Mai Mic Numar Natural Nenul Care Impartit La 6 Da Restul 4, Impartit La 8 Da Restul 6 Si Impartit La 9 Da Restul 7 Si Catul Nenul.
Ex:21 Va Rog Frumosdau Coroana!!!
Mentioneaza Rolul Semnului Intrebari In Secventa : Unde Am Ramas ?
Alcatuieste 2 Enunturi In Care Constructia ESTE SUPARATA Sa Fie ,pe Rand ,predicat Verbal Si Predicat NominalVA ROG RAPID DAU 13 PUNCTE!
Suma A Doua Numere Este 385. Unul Dintre Numere Se Termina Cu Zero. Care Sunt Cele Doua Numere?
[tex](1\frac{3}{10}-2 \frac{3}{5}):(2 \frac{1}{2}- 1\frac{2}{3}:3 \frac{1}{3}+ 1\frac{1}{4})[/tex]
Aratati Ca A=3+3²+3³+...+3 La Puterea 2003+3 La Puterea 2016 Este Divizibil Cu 4. Dau Coroana! ESte Urgent !
Tatal Si Fiul Sau Au Impreuna 56 De Ani . Tatal Este De 3 Ori Mai In Varsta Fiului.
Spuneti Modul Si Timpurile Gen Perfect Compus Etc La Urmatoarele Verbe Vorbit Sa Apara Scoaterea Tacut Trims-o Povestit A Ramas Urmeaza Va Rog Ajutati-ma Dau Co
Pentru A Mari Temperatura Unui Corp Cu 23° C I Sa Transmis O Cantitate De Caldura Egala Cu 3450J. SA SE DETERMINE VARIATIA TEMPERATURII CORPULUI IN CAZUL IN CAR