RO Study
👤
Ytggf5555
Ytggf5555
20-10-2016
Engleza
a fost răspuns
ex 4 plese dau coroana
Răspuns :
AndreeaA41
AndreeaA41
22-10-2016
La exercițiul 4 tu ai facut corect dar acolo la primul trebuie de scris there dar nu thered ok!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Enunturile; Romania Are Un Relief ..........dispus An ......... .Fiecare Dintre Principalele Forme De Relief Ocupa Cam O ........din Suprafata Tari
La O Grădină De Copii Sau Adunat 25 De Cutii Cu Piese De Construcție Știind Că În Fiecare Cutie Sunt 45 De Piese Mari Și 55 De Piese Mici Afla Câte Piese Sunt Î
Vă Rog Sa Ma Ajutați Cât Mai Repede!!! Nu Mai Am Timp!!!
Suma A Două Numere Naturale Este 95 Aflați Cele Două Numere Știind Că Dacă Împărțind Numărul La Cel Mai Mic Obținem Câtul 3 Și Restul 7
Enunturi Cu Cuvântul ,,fantastic,, Ca Sa Fie Adverb, Adjectiv Și Substantiv♡♡♡ Vă Rog!
Am Nevoie De Ajutorul Vostru!! -5x*(x-1) + (x^3 + 3x - X - 3) = -5x*(x-1) + [x*(x^2 - 1) + 3*(x-1)] = -5x*(x-1) + (x-1)*[x*(x+1) + 3]. Si Acum Intre Cele Doua,
Alina Avea În Grădinița Cu Flori 38 De Zambile Și Cu 36 Mai Multe Lalele. Cite Lalele Avea?
Am Și Eu Nevoie De Un Cuvânt Format Prin Derivare Și Unul Prin Conversiune, Va Rog Frumos!!! Dau Coroana!!! Râseră Fetele Şi Se Veseliră, Hihotind Şi Glumind În
Ajutați Vă Rog. Îmi Trebuie Repede
Din Câți Atomi Este Formată Molecula De Apă?