RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-10-2016
Istorie
a fost răspuns
în ce an a domnit decebal
Răspuns :
Sandu002
Sandu002
20-10-2016
1465-1498 ...................
Answer Link
Ludovici
Ludovici
20-10-2016
dupa Burebista in Dacia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Pronumele Personale Si Pronumele Reflexiv Din Enunturile De Mai Jos Precizdu-le Cazul
Mods I Said Ban Me A Long Time Ago
Exemple De Euristică Exemple De Euristică
Știind Că Doar Una Dintre Următoarele 4x+3 Fracții Este Echiunitară 3x-8 Atunci X = X J 9 2x-4' 10 Şi
Observă Tabelul Folosește Informațiile Din Tabel Pentru A Rezolva Problemele Date Activitatea Desfășurată Schii Patinaj Săniuș Curățat De Zăpadă Mergi Pe Jos Cu
3. M-am Gândit La Un Număr, Îl Împart La 5, Câtul Obţinut Îl Adun Cu 16, Suma Găsită O Înmulţesc Cu 7, Iar Din Produsul Obţinut Scad 100, Obţinând 166. La Ce Nu
Trasformați Vorbirea Diresctă În Vorbire Indirectă: "Mai Şede El Cât Şede De Cască Gura Prin Târg, Ş-apoi Îşi Ia Tālpăşiţa Spre Casă. Și, Ajungând În Sat, Se Du
Se Acordă 1 Punct Din Oficiu. (1p) 1. Determinați Raza Cercului Care Are Lungimea Egală Cu 2√5 X Cm. (1p) 2. Pe Un Cerc Se Consideră Punctele A, B Și C În Aceas
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Este Urgent..Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Argumentezi Dacă Sentimentul De Dragos Poate Deveni Sau Nu O S
Ar Putea Sa Imi Spuna Cineva Planul De Idei A Textului ,,balaurul Cel Cu Sapte Capete"urgent Va Rog