RO Study
👤
Nicu10
Nicu10
09-11-2014
Limba română
a fost răspuns
care este sinonimului neobisnuit
Răspuns :
Balaniulia
Balaniulia
09-11-2014
bizar, ciudat, nemaipomenit
Answer Link
DianaDii
DianaDii
09-11-2014
Sinonimul cuvantului neobisnuit este
deosebit.
Sper ca te-am putut ajuta!:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Virsta Medie celor 11 Jucatori Ai Unei Echipe De Fodbal Este De 22 De Ani.In Timpul Unui Meci ,un Jucator,faultind,a Fost Eliminat.Astfel Virsta Medie A Coechi
Elevii Unei Scoli Au Plecat In Excursie . Cati Copii Au Plecat ,daca Au Plecat ,daca Au Completat 2 Microbuze Cu Cate 24 De Locuri fiecare Si Un Autocar C
Scrieti Forma Literară A Cuvintelor: vro; Dinioarea ; Talhar; Pasnic; Varatic; Baiet ; Pănă; Împedecă; Întâi; Ghiavol; Naltă; Amu.
Cu ordinea Efectuarii Operatiilor Va Rog:Calculati:[(240:8+670):2*8-700]:3+3=mie Mi-a Dat Cu Virgula (rest)
Suma A Patru Numere Este 102 . Daca scadem 2 Din Primul Numar, Adunam 5 La Al Doilea Numar, Inmultim Cu 4 Al Treilea Numar Si Impartim La Al 3 Al Patrulea Numa
Inmultind Varstele A Patru Cpoii,obtinem Numarul36. Aflati Varstele Acestora,stiind Ca Sum
Scrieti Cate Cinci Solutii Ele Ecuatiilor:a) X+y=1. b)x-y=1. c)x*y=0,1. d)x+y=0,1. e)x-y=0,1. f)x*y=1. Va Rog Ajutati-ma Rapid !! Am Nevoie A
Cine Îmi Explică Și Mie Covalența? Mulțumesc! (clasa A VII-a)
Ajutati-ma Va Rog Cu Un Dialog Dintre Un Medic Si Un Pacient...
Va Rog Repede Faceti-mi Si Mie Problema Asta:din Totalul Elevilor Unei Scoli 70% Participa La Cercul De Matematica Si 45% La Cel De Inormatica.fiecare Elev Part