Răspuns :
pai incepi cam asa ;
opinia mea despre .............(lucrul despre care faci compunerea ) este ca .............(iti spui parerea despre acel lucru )
si termini asa :
aceastea este opinia mea si sper ca v-a placut .
opinia mea despre .............(lucrul despre care faci compunerea ) este ca .............(iti spui parerea despre acel lucru )
si termini asa :
aceastea este opinia mea si sper ca v-a placut .
În opinia mea, copilăria este însă şi un mod de a cunoaşte, de a explora lumea exterioară, oamenii asimilând experienţe pe care le reconstituie succesiv. Jocul şi joaca sunt elemente caracteristice copilăriei, ele îi dau farmec, reprezentând o modalitate prin care copiii pot descoperi lumea înconjurătoare şi, totodată, minunatele lucruri pe care copilăria le poate oferi. Aceste elemente se află într-o legătură foarte strânsă; prin joc copiii descopera lumea iar adultii se intorc la perioada copilariei,redescoperind aceasta perioada.Vremea maturităţii are ca suport experienţele dobândite în perioada copilăriei; de aceea, la această vârstă, poate fi uşor schimbat totul. Cred că nevoia de copilărie are caracter permanent, căci fiecare dintre noi are grija fixarii unor repere constante ale universului propriu.