RO Study
👤
LVG
LVG
19-10-2016
Limba română
a fost răspuns
alcatuiti o descriere literara despre muntii carpati
Răspuns :
Celmaitarelucru
Celmaitarelucru
19-10-2016
Munti carpati:cea mai parte din masa carpatilor se gaseste la noi in Romania ei au o lungime de 1500km si o inaltime de pesste 2000m,in ei sa gasesc apa mineral si material de constructi.
Sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Motiveaza Folosirea Perechii De Virgule Din Propozitia: Trista Veste, Prieteni, Sa Ne Gatim De Moarte...........va Rog
Va Rog Ma Ajutati Si Pe Mine As Dori Sa Stiu Cum Se Rezolva problema O Societate Agricola Are Un Teren Cu Suprafata De 10 Intregi Si 6/25 Ha Pe Care Cultiva
Se Da Propozitia: "Anul Trecut,cativa Indivizi Au Ajuns In Sala Masinilor Unde Ar Fi Putut Ramane Blocati." Se Cere Sa Identificam Verbele(daca Exista) De La
Imi Rezolva Cineva Ex IV Si III???
1 ) Construieste Enunturi In Care Substantivul 'mama' Sa Indeplineasca Functia Sintactica Ce Nume Predicativ In Toate Cazurile 2)construieste Enunturi In Care S
Exemplificati Doua Mijloace De Caracterizare Directa Si Indirecta...
Exemplificati Doua Mijloace De Caracterizare Directa Si Indirecta...
A) Aflati Cel Mai mic Numar De Trei Cifre Care sse Imparte Cu Rest 0 la 29. b)Aflati cel Mai Mare numar De Trei Cifre
Imi Rezolva Cineva Ex IV Si III???
1. Fiecare Membru Al Unui Grup Are Indatorirea Sa Respecte hotararile Luate Spre Binele Grupului.2. _________ Provocata De Egoism Si Invidie Ne Izoleaza De Gru